MINŐSÉGI BÁLA: SZÍVVEL, LÉLEKKEL ÉS TAPASZTALATTAL KÉSZÍTETT TERMÉK!


Komjáthi Gábor a magyar lovassport és mezőgazdaság élvonalába tartozó lovardák és egy kiemelkedő tejelő tehenészet szolgáltatásait biztosítja, mindezt pedig garanciával is alátámasztja.

Egy olyan gazdainterjút készítettünk, amelynek alanyát a gyakorlat tanította meg a minőségi szalma- és szénaelőállításra. Hazánk legnívósabb lovardáit (42), és egyik legszínvonalasabb tejelő tehenészetét látja el, és garanciát vállal: bármi probléma adódik a bálákkal kapcsolatban, orvosolja a problémát.

Szirák, Nógrád vármegye varázslatos táján járunk, ahol a lankák ölelésében megbúvó településre érkezve az első igazi nyári napok melegével találkozunk. A levegőben a friss fű, lucernaszéna és szalma illata keveredik, amely szinte tapintható, annyira intenzív. Az egészséges takarmány aromája szinte behálózza a környezetet, és felerősíti a természet érintetlen szépségét.

Bár nem járt egyetemre, a tudás kincseit egy igazi mestertől, nagybátyjától, Lukács Ernőtől sajátította el, akinek neve joggal cseng ismerősen a hazai szakmai körökben.

Ez alkalommal a beszélgetőpartnerem Komjáthi Gábor, aki a minőségi bálakészítés terén hazánk egyik kiemelkedő alakja, ha nem épp a legjobb.

Related posts